Gökyüzünün Altında eTwinning Projesi

Okulumuzda Dilek ALTUN öğretmeniz tarafından yürütülen gökyüzünün altında e twinning projesi  ceviz ağacı sınıfımızda  uygulanmaya başlanmıştır.Projemizin amacı : Çocukların pandemi ile birlikte ortaya çıkan hareketsiz yaşamlarını hareketlendirmek  ve doğanın sakinleştirici gücünü kullanmaktır.PROJE KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜNÜ KAZANMIŞTIR.

28-03-2021

11-05-2021

Okul dışarıda gününde dünya için bir iyilik yap sloganı ile birşeyden çok şey,her şeyden birşey yapmak için atık malzemelerden öğrencilerimiz materyal tasarladılar.

22-05-2021