Cumhuriyet Anaokulu
A.DUDULLU MAH. CAMİ CAD. TEKİNSOY SOK. NO4 ÜMRANİYE İSTANBUL
0(216) 612 63 94

VİZYON

Ümraniye Cumhuriyet Anaokulu olarak: Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçlarına ve Temel İlkelerine uygun olarak; farklı sosyo-ekonomik kültürlerden oluşan bir bölgede, hiçbir ayrımcılığa izin vermeden, değerlerimizden vazgeçmeden, çocukların gelişim özelliklerini ve bireysel farklılıklarını dikkate alarak, sevgi ,saygı ve şefkat içinde, çocukların kendi özgüvenlerini kazandığı, var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına vesile olan, milli ve manevi değerlerimize saygılı ve sahip çıkan, çevreyi koruma bilinci oluşmuş, sağlıklı beyin ve kişilik yapısına sahip nesiller yetişmesine katkıda bulunmaktır.

MİSYON

Eğitim öğretim araç ve materyalleri bakımından çok üstün donanımlara sahip fiziksel mekanları oluşturarak, eğitim verdiğimiz bölgemizde ulaşabildiğimiz kadar aileye okul öncesi eğitimin önemini anlatıp çocuklarının bu eğitimden yaralanmasını sağlayarak, kalkınma planlarında saptanan hedeflere daha önce ulaşılmasına katkıda bulunacak etkili ve koordineli çalışmaları yürütmek.

BEYAZ BAYRAK ,EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJELERİ.BESLENME DOSTU PROJESİ

İkili Öğretim

Sabah Grubu: Öğle Grubu: Tamgün Grubu:

7 Km/35 Km

Aşağıdudullu Mah. Camii Cad. Nergis Sok. No: 2 Ümraniye - İSTANBUL