CUMHURİYETİN 100 YILINDA ÇOCUK GÖZÜYLE ATATÜRK KONULU RESİM YARIŞMASI SONUÇLANDI

CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İLÇE GENELİNDE DÜZENLEDİĞİMİZ 5 YAŞ OKUL ÖNCESİ ÇOCUKLARINA YÖNELİK RESİM YARIŞMASI SONUÇLANDI.

"Cumhuriyetin 100. Yılında Çocuk Gözüyle Atatürk" konulu resim yarışması şartnameye uygun resimler arasından Jürü üyeleri: Selda KUTLU(Nihat Sami Banarlı Ortaokulu Müdürü- Rehber ve psikolojik Danışman), Melike TÜRKMENDAĞ( Şehit Erol Olçok A.i.H.L- Görsel Sanatlar Öğretmeni), Okan KONAK(Nene Hatun Anaokulu Müdürü- Okul Öncesi Öğretmeni) tarafından belirlendi.

Yarışmada 1. liği Nene Hatun Anaokulu 5Yaş D sınıfı öğrencisi Ömer Asaf BASATOĞRUL

2.liği Toki Esenkent Anaokulu 5Yaş F sınıfı öğrencisi Buğlem KARASU

3. lüğü Nene Hatun Anaokulu 5Yaş C sınıfı öğrencisi Melih Şahin

Jüri Özel Ödülü Cumhuriyet Anaokulu 5 Yaş Dsınıfı öğrencisi Miray ASLAN.

Öğrencileri tebrik eder katılım gösteren okullarımıza ve jürü üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.30-11-202330-11-202330-11-202330-11-2023